O NAMA

Nakon dugog niza godina uspjesnog rada na teritoriji Turske i Evrope sa svojim pogonom proizvodnje centralizovanim u Bursi, Casa D'oro firma je odlucila da svoju djelatnost prosiri i na teritoriji Crne Gore sa otvaranjem izlozbenih prostora u Budvi i u Podgorici (U partnerskoj saradnji sa DOGTAS firomom).

U toku razvoja svojih ideja,dizajna i solucija Casa D’oro tim je fokusiran na proizvodnju eco-frendly, kvalitetnih i funkcionalnih proizvoda.

Sve u cilju uspjesne,kvalitetne i dugorocne saradnje sa klijentima.

Usluge

PROJEKTOVANJE I DIZAJN ENTERIJERA

Nas tim arhitekti i dizajnera enterijera se u potpunosti posvecuje svakom projektu trudeci se da savremenim i kreativnim pristupom stvori unikatan i funkcionalan prostor u skladu sa zeljama i budzetom klijenta.

PROIZVODNJA

Nakon zavrsenog dizajna i odabira materijala, projektom predvidjeni svi komadi namjestaja i ostali detalji u enterijeru se prozivode u nasoj fabrici i atoljeima. Po mjeri i u rekordnim rokovima.

MONTAZA

Nas tim montazera profesionalno obucenih da brzo i efikasno odgovore svakom izazovu prilikom montaze ne odstupajuci od kvaliteta rada cineci da svaki klijent bude zadovoljan krajnjim rezultatom.

 

Casa D'oro Dizajnerski Tim